Conference & meeting rooms

Een meeting met klanten, een vergadering met leveranciers, een bijeenkomst van personeel, een teamvergadering, een externe raad van bestuur. In de vergaderzalen van Work-Around vindt u vast en zeker wat u zoekt. Al onze vergaderzalen zijn voorzien van Wi-Fi en gratis water.

Wij bieden u volgende mogelijkheden:

BOARDROOM

Onze moderne, ruime & high-standing board room biedt plaats aan 15 mensen.
Deze inspirerende ruimte is tevens voorzien van een smart-board. Deze ruimte is te boeken voor €175 voor een halve dag en voor €275 voor een volledige dag.


MEETING BOX

Work-Around beschikt over 3 cosy meeting boxes voor een iets lossere context waarbij u toch voldoende privacy hebt voor een face to face gesprek (max. 6 personen).
CONFERENCE ROOM

Een seminarie, een voordracht, een interne opleiding … Onze conferentieruimte biedt plaats aan 49 mensen en geeft dankzij zijn frisse en verrassende look dat tikkeltje meer aan uw event. Deze ruimte is te boeken voor €275 voor een halve dag en voor €450 voor een volledige dag.
MEETING ROOM

Work-Around beschikt over 3 mooie, ruime en verzorgde meeting rooms, geschikt voor vergaderingen tot 8 personen. In één van deze kan u ter ontspanning de vergadertafel omtoveren tot een pool tafel.