Conference & meeting rooms

Een meeting met klanten, een vergadering met leveranciers, een bijeenkomst van personeel, een teamvergadering, een externe raad van bestuur. In de vergaderzalen van Work-Around vindt u vast en zeker wat u zoekt. Al onze vergaderzalen zijn voorzien van Wi-Fi en gratis water.

Wij bieden u volgende mogelijkheden:

BOARDROOM

Onze moderne, ruime & high-standing board room biedt plaats aan 10 mensen.
De boardroom is voorzien van een 75-inch high resolution scherm zodat u gemakkelijk presentaties en videoconferenties kan organiseren en video kan streamen.
Deze ruimte kan geboekt worden voor €120 voor een halve dag en voor €200 voor een volledige dag.
JAN-HOET ROOM (6 PAX SEATED)

Deze moderne, ruime & high-standing board room biedt plaats aan 6 mensen.
Deze inspirerende ruimte is voorzien van een 65-inch high resolution scherm zodat u gemakkelijk presentaties en videoconferenties kan organiseren en video kan streamen. 
Deze ruimte kan geboekt worden voor €85 voor een halve dag en voor €150 voor een volledige dag.

ARTEVELDE ROOM (6 PAX STANDING)

Deze moderne, ruime & high-standing board room biedt plaats aan 6 mensen.
Deze moderne vergaderruimte is voorzien van een 55-inch high resolution scherm zodat u gemakkelijk presentaties en videoconferenties kan organiseren en video kan streamen.
Deze ruimte kan geboekt worden voor €85 voor een halve dag en voor €150 voor een volledige dag.

PARK CONFERENCE

Een seminarie, een voordracht, een interne opleiding… Op heden kunnen evenementen georganiseerd worden in het groen voor groepen tot 50 personen. 
CONFERENCE ROOM (VANAF 01/01/2019)

Vanaf 1 januari 2019 krijgen we er een conference room bij. Deze zal geschikt zijn om conferenties, seminaries en dergelijke activiteiten te organiseren tot 50 personen. Meer info volgt nog!